Werken en wonen in Den Haag

Welkom in Nederland

en met name in Den Haag

Lekker ontspannen aan zee

Met veel internationale scholen

zoals de Britse School

Lekker ontspannen aan zee

Goed openbaar transport

met bijvoorbeeld Randstadrail

De beste plek om te wonen: musea, concerten, winkelen, sport...

Het Mauritshuis

Hoe kunnen we u helpen?

 • Geschikte woning vinden voor u of uw medewerkers
 • Het aanvragen van GWE, bankzaken, TV en internet
 • Info over diverse wijken, winkels, scholen etc..
 • We spreken ook Engels, Duits en Frans.
Meer vragen? Neem direct contact met ons op.
Go to our English version   

Version française   

Huisvesting services voor bedrijven en expats Den Haag

A&N Vastgoed heeft 20 jaar ervaring in het zoeken naar de geschikte woning voor Expats. Naast ons eigen woningaanbod, welke voor een groot deel geschikt zijn voor expats vanwege het comfort, locatie (Den Haag en omstreken) en de manier van stoffering, hebben wij een goede relatie met collega-makelaars waarbij wij regelmatig aanhuren en vice versa.

Wij zullen naar aanleiding van een uitgebreid gesprek met u of uw medewerker, de foto's en beschrijvingen van woningen tonen waarvan wij vermoeden dat ze passen bij hun wensen. Door onze jarenlange ervaring, weten wij aan welke wensen de woningen moeten voldoen die zijn bedoeld voor expats, en om die reden adviseren wij verhuurders met dergelijke woningen hoe deze worden opgeleverd en welke zaken aanwezig moeten zijn om een huurder uit een ander land een prettig thuisgevoel te geven. Dit betekent dat woningen binnen ons aanbod vaak al woonklaar zijn.

Wanneer blijkt dat ons eigen aanbod niet aansluit bij de wensen van uw medewerker, dan kunnen wij redelijk snel schakelen en onze collega makelaars benaderen om bij hen te bekijken of zij woningen in hun bestand hebben die wel geschikt zijn. Wij zijn bekend met de huurprijzen en of deze marktconform zijn, dus zullen garanderen dat uw medewerker, hoewel via een andere makelaar dan wijzelf, niet teveel betaalt. Uw personeel hoeft dus niet bang te zijn geschikt woningaanbod mis te lopen omdat zij door één makelaar worden geholpen.

Onze werkzaamheden:
De geboden werkzaamheden van begin tot eind aan u of uw medewerker (hierna te noemen: klant)zijn:

 • Uitgebreide intake met de klant om de wensen in kaart te brengen
 • Het aanbieden van verwachtte geschikte woningen (hetzij uit ons bestand, hetzij uit het bestand van collega makelaars)
 • De woningen bezichtigen op voorkeurstijdstip/-dag van de klant en dus indien gewenst een route plannen van meerdere woningen.
 • Het bespreken van de bezichtigde woningen en indien nodig een nieuwe route plannen.
 • Het opstellen van het voorstel aan de verhuurder.
 • Het starten van een onderhandeling.
 • Het opstellen ofwel controleren van de opgestelde huurovereenkomst.
 • Het begeleiden bij de incheck/inspectie.
 • Het regelen van nutsvoorzieningen.
 • Het fungeren als vraagbaak bij zaken volgend op de verhuur.

Kosten
Wanneer u zicht hebt op de datum komst van de werknemer naar Den Haag voor een bezichtiging, kunnen wij inschatten welke woningen rond die tijd beschikbaar zijn.

Wanneer wij naast onze woningen ook woningen van andere makelaars hebben bezichtigd en een woning wordt uitgekozen van de andere makelaar, zullen wij na het succesvol doorlopen van de geboden werkzaamheden, kosten in rekening brengen gelijkwaardig aan de afgesproken huurprijs te vermeerderen met BTW.

Vragen?
Heeft u informatie of hulp nodig tijdens uw installatie in Nederland die niet vermeld staat in het bovenstaande lijstje, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen? Neem contact op met onze expat specialist:

laura
laura Geradts
070 - 358 63 91
iris
Iris Nijboer
070 - 358 63 91

Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag