Theresiastraat (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Geweldig 3 kamer appartement

Indeling

Open portiektrap naar de 1e etage. Entree appartement. Ruime voorkamer van 4.78x3.4. Via een originele en suite separatie met glas in lood schuifdeuren komt u in de achterkamer van 5.14x3.2. De achterkamer heeft openslaande deuren naar een een balkon van 3.2x1.5. Moderne keuken van 3.3x1.9 voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot een 2e balkon van 4.0x1.0. Slaapkamer van 3.55x3.0. Moderne badkamer 3.3x1.97 voorzien van een bad, separate douche en wastafel. Separaat toilet.

Bijzonderheden

De woning is in 2014 geheel gerenoveerd en voorzien van CV, mooie laminaat vloeren en 2 balkons. Gelegen in de gezellige winkelstraat Theresiastraat op loopafstand van het Haagse Bos, Sportcentrum Mariahoeve, The British School in the Netherlands en openbaar vervoer (bus 24, 43 en 91). In 5 minuten fietsen bent u in het centrum van Den Haag welke is voorzien van veel winkels, leuke restaurants, cafés, kroegen en twee bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Bezuidenhout
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 65 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 935,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 975,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag