Gedempte Burgwal (3e etage)    

Modern appartement in hartje centrum

Indeling

Nette ruime gemeenschappelijke hal waar zich het trappenhuis en de lift bevindt. Op de derde verdieping heeft u de appartementsdeur. In het entree gedeelte is de badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van ruime douche, toilet en wastafel. Naast de (eigen) badkamer ligt een leuke studio van ongeveer 30m2 met een ruime woonkamer met veel lichtinval. In de studio bevindt zich een kleine inbouwkeuken met elektrische twee pits kookplaat, afzuigkap en koelkast.

Bijzonderheden

Een geweldig appartementen complex met blokverwarming, lift en op een TOP locatie! Achter de Grote Marktstraat ligt de Gedempte Burgwal, een straat vol winkels en voornamelijk veel restaurants met geweldig eten. Het appartementen complex is een voormalig ziekenhuis geweest, deze is een kleine 10 jaar geleden volledig gestript en gerenoveerd. Op dit moment staan er enkele appartementen leeg en worden er andere appartementen wederom opgeknapt.
De locatie is midden in het centrum, op de grote markt heeft u mogelijkheid tot het openbaar vervoer, trams richting Centraal Station.
Voorzien van intercom en container ruimte voor afval op de begane grond


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 45 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 800,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water: € 55,- p/mnd
Meubileringskosten: € 40,- p/mnd
Electraniet inbegrepen

Totale huurprijs is € 905,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag