De Brink (9e etage)    

Ruim 2-kamer appartement met zonnig balkon

Indeling

Toegang via een centrale entree met brievenbussen- en bellentableau. Opgang via trap of lift naar de achtste verdieping. Entree en trapopgang naar bovengelegen appartement. Gang met apart toilet met fonteintje. Lichte woonkamer (ca. 5,73x4,50) met een vaste kast met de meterkast, toegang naar het zonnige, op het zuidwesten gesitueerde balkon van ca. 12 m2. Aparte keuken (ca. 2,42x2,14). Ruime slaapkamer (ca. 4,51x3,22) met een vaste kast. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de moderne badkamer met een douchehoek, een vaste wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.

Op de begane grond is er een eigen fietsenberging aanwezig.

Bijzonderheden

Het complex is gelegen in de wijk Kraaijenstein aan de rand van natuurgebied Madestein, op korte afstand van het Ockenburghse bos, het strand en de Boulevard van Kijkduin, divers winkelaanbod, openbaar vervoersverbindingen en goede aansluiting richting het rijkswegennet. Vrij parkeren voor de deur.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 november 2017
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Kraayenstein
Plaats: Den Haag
Etage: 9e etage
Oppervlakte: 50 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 705,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 40,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Water: € 20,- p/mnd
Stofferingskosten: € 30,- p/mnd
Blokverwarming: € 80,- p/mnd
Gas / Electraniet inbegrepen

Totale huurprijs is € 875,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag