Gietenstraat (bg + 1e etage)    
    NIEUW  

Fraaie moderne woning in rustige woonwijk

Indeling

Binnenkomst entree naar een hal. Vanuit de hal toegang tot een (eerste) toilet en de slaapkamer 13,5m2 (deze kamer kan ook perfect dienen als kantoorruimte en is nu zo ingericht). Verder vindt men op de begane grond een berging met wasmachine en ruimte voor uw fiets(en). Trap naar 1e etage. Overloop met toegang tot een grote en lichte woonkamer 22m2 met open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals combi-magnetron, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en elektrische kookplaat. Middels een schuifdeur vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een zeer fraai terras van 30m2 op het Noordoosten. Op deze verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer van 14m2 met walk-in closet en een ruime badkamer 6m2 die voorzien is van een douche, wastafel en toilet. De gehele woning is voorzien van eikenhouten vloeren met vloerverwarming en een hoogwaardige, moderne inrichting.
Deze woning is alleen voor een bepaalde periode beschikbaar.

Bijzonderheden

Deze recent gebouwde woning ligt in een rustige, kindvriendelijke omgeving in Morgenstond. Deze woning behoort tot het nieuwbouwproject La Ligne III, welke is gerealiseerd in 2013. Het project kenmerkt zich door ruime nieuwbouwwoningen met een opvallend fraai ontwerp en bijzonder architectonische accenten. De naam verwijst naar het opvallende witte lijnenspel in de hoogte verspringende gevels van de eengezinswoningen. La Ligne III grenst aan een gezellige groene binnenplaats die makkelijk bereikbaar is voor kinderen. Wie niet alleen comfortabel wil wonen, maar ook klasse wil terugzien in de uitstraling van zijn huis, vindt hier een woning om trots op te zijn! Nabij diverse scholen, op loopafstand van het winkelcentrum Leyweg en diverse OV-mogelijkheden.


Details woonhuis

Beschikbaar per: 1 mei 2018
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Woonhuis
Buurt: Morgenstond
Plaats: Den Haag
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 73 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1165,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1250,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag