Harderwijkstraat (1e etage)    

Nette gemeubileerde driekamer woning

Indeling

Entree middels een portiek. Hal met een meterkast, tevens opbergruimte. Lichte woonkamer (6,2 X 3 x 2.1) aan de voorzijde. Vanuit de hal bereikt u beide slaapkamers. De grote slaapkamer (2.8 x 4.3) heeft toegang tot het balkon met middag/avond zon. Balkon heeft een bergruimte. De tweede kleinere slaapkamer (2.35 x 2.8) kan tevens worden gebruikt als werkruimte. De nette keuken is voorzien van oven, 4 pits gasplaat en koelkast/vries combinatie. Het toilet is apart. De ruime badkamer (2.2 x 2.4) heeft een douchecabine, wastafel en wasmachine.
Deze woning is alleen voor een bepaalde periode beschikbaar.

Bijzonderheden

Gehele woning is voorzien van CV en dubbel glas. De woning is volledig gemeubileerd. Woning is op steenworp afstand gelegen van de gezellige winkelstraten Apeldoornselaan en Dierenselaan en is prima met openbaar vervoer te bereiken (tram 4).


Details appartement

Beschikbaar per: 1 oktober 2017
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Rustenburg
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 57 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 760,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 35,- p/mnd

Totale huurprijs is € 795,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag