Keizerstraat (1e etage)    

Leuke studio op 150m van het strand!

Indeling

Entree op begane grond met een binnentrap naar de 1e verdieping. Binnenkomst in een hal met toilet. De ruime woon-/slaapkamer van 7.35x4.25 ligt in de hoek van het gebouw en heeft lichtinval door de vele ramen. De woonkamer is voorzien van een schouw en een ruime open keuken voorzien van een gaskookplaat en koelkast. Nette douche. De huurprijs is gebaseerd op één persoon. Voor 2 personen geldt er een meerprijs van € 50,00 (i.v.m. gas/water/licht)

Bijzonderheden

De studio is voorzien van CV, tapijt en een schouw. Gelegen in een winkelstraat op 150 meter van het strand en de boulevard. In de nabije omgeving vind u de haven met leuke restaurants en cafés, een bioscoop, casino, het circustheater, een bowling baan, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een zwembad en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt. Nog gratis parkeren om de hoek.

Ideaal appartement voor een expat want kort verblijf is mogelijk!

De huurprijs is gebaseerd op één persoon, voor 2 personen komt er € 50,- bovenop de huur.


Details studio

Beschikbaar per: 1 januari 2018
Oplevering: gestoffeerd
Type: Studio
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 35 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 555,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 25,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 100,- p/mnd
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd

Totale huurprijs is € 695,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag