Marcelisstraat (1e etage)    

Ruim 4 kamer appartement met balkon in Scheveningen

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond met een trap naar de 1e etage. Entree appartement. Zeer ruime woonkamer van ca. 7x3,5. Badkamer voorzien van toilet en douche. Grote keuken van ca. 3,8x2 voorzien van een 4-pits gas kookplaat, vaatwasmachine en afzuigkap. Kleine gang met bergruimte die voorzien is van een wasmachine. Vanuit deze gang heeft u toegang tot het zonnige balkon (4,8x1,7) op het zuid-westen en de twee ruime slaapkamers van resp.4x3,4 en 3,8x3,8. Deze laatste is voorzien van een grote wandvullende kledingkast. Op de (gemeenschappelijke) overloop bevindt zich nog een extra kamer (2,8x2) die te gebruiken is als een studeer- of hobbykamer.
Deze woning is alleen voor een bepaalde periode beschikbaar.

Bijzonderheden

Deze woning is voorzien van CV, laminaat, gordijnen, vitrages, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, een zonnig balkon. Gelegen aan een winkelstraat op loopafstand van de winkelstraat Keizerstraat, het strand, de zee, boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin en openbaar vervoer (bus 23 en tram 1). Nabij uitvalswegen (A4, A12, A13 en A44). Voldoende parkeergelegenheid met een bewonersvergunning. De woning wordt op dit moment opgeknapt. Meer foto's volgen nog.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 april 2018
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 90 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 3
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1210,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1250,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag