Rederserf (3e + 4e etage)    

Ruim twee kamer appartement pal aan zee

Indeling

Gezamenlijke entree. Lift naar 4e etage. Entree appartement. Hal. Op deze etage bevindt zich de slaapkamer met een smal balkon (aan de achterzijde) en een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast bevindt zich hier ook de opstelplaats voor de CV en wasmachine en droger. Trap naar beneden. Op de lager gelegen etage bevindt zich de zeer ruime woonkamer met prachtig zicht op zee. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. En ook op deze etage bevindt zich een luxe badkamer met bad, wastafel en toilet. Aan de achterzijde is er nog een ruime eetkamer met balkon. De woonkamer heeft aan de voorzijde een smal balkon.

Bijzonderheden

Een prachtig appartement op een unieke locatie bijna naast het Kurhaus. Met prachtig uitzicht over het strand en de pier. U stapt zo vanuit uw woning de boulevard op. De huurprijs is incl. parkeerplaats.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 maart 2018
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 3e + 4e etage
Oppervlakte: 95 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1215,00 p/mnd
Kabel-tv: € 30,- p/mnd
Servicekosten: € 50,- p/mnd
Internet: € 30,- p/mnd
Water/electra: € 80,- p/mnd
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd
Parkeerplaats: € 75,- p/mnd
Blokverwarming: € 120,- p/mnd
Gasniet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1650,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag