Vijzelstraat (bg + 1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Leuk 2 kamer appartement

Indeling

Entree appartement. Binnenkomst in een gang met een ruime doorgang tot de semi-open keuken welke is voorzien van diverse apparatuur en een wasmachine aansluiting. Knusse driehoek-vormige woonkamer. Vanuit de hal is er een douche en separaat toilet bereikbaar. Trap naar de 1e etage. Hier bevindt zich de ruime slaapkamer.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, tapijt in de woon- en slaapkamer en een houten vloer in de hal. Gelegen in een leuke buurt op loopafstand van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het strand, de boulevard, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (tram 1, 11 en bus 22). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn snel te bereiken. Parkeren kan met een bewonersvergunning. 2e persoon voor een meerprijs van 35 euro (vanwege energie) Woning wordt opnieuw geschilderd, dit kan invloed hebben op de begin datum.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 50 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 690,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 140,- p/mnd
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 875,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag