Frederik Ruyschstraat (1e etage)    

Leuk 3 kamer appartement

Indeling

Eigen deur op straat niveau, trap naar de eerste verdieping. Ruime hal met toegang tot de woonkamer, lekker ruime woonkamer met veel lichtinval. Direct toegang tot de slaapkamer met deur richting een knus balkon.
Eenvoudige keuken met granieten werkblad. Badkamer met douche en toilet. Extra slaap/studeer/werk kamer 2x1,8 aan de voorzijde van het appartement.

Bijzonderheden

Een leuk knus bovenhuis, voorzien van gaskachels (slaap+woonkamer), laminaatvloer, eenvoudige keuken, klein terras (er komen nieuwe vlonders). Het laminaat is nieuw en de muren zijn geverfd. Het appartement ligt nabij de winkelstraat Fahrenheitstraat, dus rustiger maar toch het genot en de gezelligheid van de winkels dichtbij. Supermarkt om de hoek. Gelegen nabij openbaar vervoer (bus 20, 21 en tram 2, 3, 12). Het centrum van Den Haag is in ca. 10 minuten fietsen bereikt, het strand idem. Verder in de omgeving veel leuke winkels, gezellige restaurants, cafes, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 november 2017
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Valkenboskwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 65 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 700,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 5,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 725,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag