Laan van Meerdervoort (2e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Gerenoveerd en gemeubileerd 2 kamer appartement

Indeling

Gezamenlijk trappenhuis richting de tweede verdieping. Toegang tot een ruime woonkamer 7.5x3.8 met een luxe open keuken die voorzien is van alle apparatuur, elektrische kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast/vriezer. Aan de voorzijde heeft u een slaapkamer 3.7x1.9 met toegang tot de badkamer, nieuw betegeld met een grote douche, vaste wastafel en toilet. Centrale wasmachine aanwezig delen met 1 andere huurder.

Bijzonderheden

Zeer ruim en licht appartement met prachtige afwerking en mooie laminaatvloeren door het gehele appartement. Het hele pand is gerenoveerd, nieuwe CV, nieuwe keuken en badkamer. De woning kan eventueel ook gestoffeerd opgeleverd worden.
Gelegen in het gezellige Valkenboskwartier nabij winkels en de leuke winkelstraat Fahrenheitstraat. Openbaar vervoer voor de deur (tram 3). Scheveningen en het centrum van Den Haag zijn per fiets in 10 minuten te bereiken.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Valkenboskwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 45 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 895,00 p/mnd
Kabel-tv: € 20,- p/mnd
Servicekosten: € 25,- p/mnd
Internet: € 30,- p/mnd
Gas/water/electra: € 105,- p/mnd
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1100,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag