Oosteinde (bg + 1e etage)    

Mooie hofjeswoningen in oud centrum Voorburg

Indeling

De stadswoningen beschikken allen over een eigen entree op de begane grond. Binnenkomst in een ruime woonkamer met een moderne open keuken. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Apart toilet met fontein. Open trap naar de 1e etage. Hier bevindt zich een ruime slaapkamer met grote dakkapel en een moderne badkamer met een douchecabine, vaste wastafel en een design radiator. Daarnaast is er een aparte ruimte voor met de opstelplaats van de CV ketel en aansluitingen voor een wasmachine & droger.

Bijzonderheden

In de schitterende gemeente Voorburg aan een van de mooiste lanen is een compleet nieuw hofje gerealiseerd. Wonen in een hofje aan het Oosteinde is wonen in een landelijke omgeving direct bij het centrum van Voorburg. Gelegen nabij diverse winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.
DE FOTO'S ZIJN VAN EEN IDENTIEKE (GESPIEGELDE) WONING


Details appartement

Beschikbaar: Binnenkort
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Voorburg
Plaats: Voorburg
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 54 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 995,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: inbegrepen

Totale huurprijs is € 995,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag