A&N Vastgoed: uw verhuurmakelaar voor het beheer en bemiddeling van huurwoningen in Den Haag, Scheveningen e.o.

Bent op zoek naar een ervaren verhuurmakelaar voor het verhuren van uw woning? Dan bent u bij A&N Vastgoed in goede handen. A&N Vastgoed is meer dan 20 jaar professionele verhuurmakelaar in Scheveningen en Den Haag die u met raad en daad bij staat tijdens verhuur van uw woning.

Naast het bemiddelen tussen huurder en verhuurder kunt u kiezen voor het volledige uitbesteden van het beheer van uw woning. Via het menu bemiddeling en beheer krijgt u een overzicht van de bijhorende dienstverlening.


MEER INFORMATIE? BEL ONS OP: 070-3586391

STAPPENPLAN VERHUREN VAN UW WONING

STAP 1. Vrijblijvende afspraak met A&N Vastgoed
Wanneer u van plan bent om uw woning te verhuren, neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. Een van onze ervaren verhuurmedewerkers komt dan vrijblijvend bij u langs om de verhuurmogelijkheden van uw woning te bespreken. Zo wordt het type huurder, de huurprijs en huurtermijn in goed overleg vastgesteld. Daarnaast kunt u kiezen voor alleen woningbemiddeling of voor beheer (zie na stap 6).

STAP 2. Opname van de woning
Als u ons kiest als uw verhuurmakelaar, zullen wij uw woning opnemen in onze database. Hiervoor worden er professionele foto's gemaakt en wordt de woning ingemeten om een plattegrond te kunnen maken. Na de opname van de woning maken wij een omschrijving van uw woning in het Nederlans en Engels. Deze teksten met foto's zullen vervolgens naar u toe worden gestuurd voor akkoord.

STAP 3. Online plaatsen van de woning
Nadat wij uw akkoord van de omschrijving en foto's hebben ontvangen, zullen wij de woning zo snel mogelijk online plaatsen op onze eigen website en op diverse online portalen waaronder Funda.nl, Pararius.nl, huurwoningen.nl en diverse social media kanalen zoals Facebook, twitter en instagram. Daarnaast krijgen al onze ingeschreven woningzoekers (waaronder ook vele expats) automatisch een email met informatie over uw woning.

STAP 4. Bezichtigingen potentiële huurder(s)
A&N Vastgoed zal de woning gaan bezichtigen met een of meerdere potentiële huurders. Wanneer een potentiële huurder de woning daadwerkelijk wil gaan huren zal deze op verzoek worden voorgesteld aan u. Hierbij zullen wij de potentiële kandidaten screenen op voldoende inkomsten. U als verhuurder bepaalt de uiteindelijke kandidaat van de woning.

STAP 5. Huurovereenkomst opstellen en ondertekenen
Zodra er een nieuwe kandiaaat is geselecteerd zal de huurovereenkomst worden opgesteld door ons. Voordat deze naar de nieuwe huurder wordt gestuurd zal deze eerst in concept naar u als verhuurder worden gestuurd. Na akkoord door huurder en verhuurder draagt A&N Vastgoed zorg voor ondertekening van alle benodigde documenten. Daarnaast incasseren wij de eerste betaling van huur en borg voor de verhuurder.

STAP 6. Inspecteren en de sleuteloverdracht
Wanneer de huurovereenkomst door beide partijen is ondertekend zal A&N Vastgoed zorg dragen voor de sleuteloverdracht van de woning. - Indien u kiest voor beheer zal de woning tijdens de sleuteloverdracht ook worden geïnspecteerd aan de hand van een uitgebreid inspectierapport en/of inventarislijst. Tevens zal er een fotoreportage worden gemaakt van de oplevering van de woning ter aanvulling van het inspectierapport. Binnen enkele dagen weken na oplevering van de woning ontvangen zowel huurder als verhuurder een email met daarin de door u getekende documenten evenals de foto’s. - Indien u kiest voor alleen een bemiddeling dient u als verhuurder zelf zorg te dragen voor de incheck en inventarislijst. Wel krijgen de nieuwe huurders de mogelijkheid om een inspectierapport online in te vullen - aangevuld met foto's.

Alleen woningbemiddeling of beheer?
Bij woningbemiddeling zoeken wij naar een geschikte huurder, maken een contract op en zorgen voor een correcte sleuteloverdracht. Daarna neemt u de regie weer in handen. Als u wilt dat wij uw woning in beheer nemen, dan zorgen wij voor:
- Het innen van de huurpenningen.
- Het verzorgen van huurvorderingen bij weigering tot betalen.
- Het betalen van rekeningen en vaste lasten.
- Het verzorgen van incidentele administratieve diensten met betrekking tot de woning onder andere ten aanzien voor de huurders.
- Controle op de kwaliteit van de woning, de oplevering en diensten van derden met betrekking tot de woning.
- Werkzaamheden in verband met periodieke huurstijgingen.
- Werkzaamheden in verband met het uitvoeren van onderhoud, controle op het uitgevoerde onderhoud, controle op de nota's het betalen van nota's en het optreden bij spoedeisende gevallen.
- Advies en begeleiding inzake juridische conflicten.

Tarieven
- Woningbemiddeling: Bij een geslaagde verhuurtransactie berekenen wij een courtage gelijk aan 1 maand huur exclusief 21% BTW.
- Woningbeheer: Hier betaalt u een maandelijks tarief van 8% van de huur excl. 21% BTW. Indien u uw woning bij ons in beheer geeft, ontvangt u bij een volgende verhuring 50% korting.

Extra diensten
Tijdens de verhuurperiode kan A&N Vastgoed u extra diensten aanbieden zoals administratief beheer, verhuurstyling, interieuradvies, schoonmaakservice, schilder en kluswerkzaamheden.

A&N Vastgoed is de professionele partner in de verhuur van uw woning