Constant Rebecquestraat, De (1e etage)    

Gezellig gemeubileerd 2/3 kamer appartement nabij het centrum.

Indeling

Entree via een open portiek, de trap op naar de eerste etage. Lange gang. Lichte ruime woonkamer met aan de voor- en achterzijde een raampartij. Vanuit de woonkamer komt u in de gang,  alwaar toegang tot de andere vertrekken. Via de moderne keuken met diverse apparatuur is er een tussenkamer (heel handig voor kleding). Vanuit deze kamer is de slaapkamer te bereiken. Via openslaande een heerlijk balkonnetje.


Deze woning is beschikbaar tot 31-12-2023

Bijzonderheden

Deze lichte woning is in de woonkamer voorzien van een houten vloer, CV en houten kozijnen met dubbel glas. De woning heeft een authentiek karakter. Gelegen op loopafstand van openbaar vervoer (tram 3, 11 en randstadrail 3) en het centrum van Den Haag met veel winkels, leuke restaurants, cafes, kroegen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn ca. 10 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 61.148 euro voor een persoon of 71.148 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: Direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 77.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1160,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 5,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 60,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1225,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?

Contact via telefoon?

Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving