Regentesselaan (3e etage)    

Leuk 2 kamer appartement

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 3e etage. Entree appartement. Gang. Ruime lichte woonkamer. Nieuwe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer. Nieuwe moderne badkamer. Apart toilet.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van cv, laminaat, een nieuwe badkamer en keuken, kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Gelegen nabij de winkelstraat Weimarstraat, park De Verademing, het Westeinde ziekenhuis en openbaar vervoer (bus 427 en randstadrail 2, 3). Het centrum van Den Haag is per fiets binnen 10 minuten bereikt. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt. Gratis parkeren voor de deur.

Ook geschikt voor 2 studenten.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 01-07-2021
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Regentessekwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 50.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 890,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 125,- p/mnd
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1050,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?


Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving