Dr. De Visserplein (begane grond)    

Leuk 3 kamer appartement met tuin in Scheveningen

Indeling

Entree op de begane grond. Hal. Lichte woonkamer ensuite (voor en achterkamer van elk 17m2) waarvan de achterkamer voorzien is van openslaande deuren naar een leuke achtertuin (20m2). De achterkamer kan natuurlijk ook als slaapkamer gebruikt worden. In de ensuite separatie bevinden zich inbouwkasten. De aparte keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Aan de achterzijde van de woning (in de uitbouw) bevinden zich de slaapkamer (6m2) en een moderne badkamer welke voorzien van een douche en wastafel. In de hal bevinden zich een apart toilet en kastruimte.
Deze woning is beschikbaar tot 31-01-2024

Bijzonderheden

Deze woning is voorzien van CV en mooie laminaat vloeren. Gelegen op een steenworp van de gezellige winkelstraat Keizerstraat, het strand, de boulevard en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). In ca. 5 minuten fietsen bent u bij de haven, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, zwembad De Blinkerd en het Westbroekpark met de mooie rozentuin. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 61.148 euro voor een persoon of 71.148 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 15-02-2022
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 60.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1145,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1175,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?

Contact via telefoon?

Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving