Duinstraat (3e etage)    
    VERHUURD ONDER VOORBEHOUD  

Fraai 4 kamer woning uitermate geschikt voor 3 studenten

Indeling

Entree op de eerste etage van het portiek, binnentrap naar de tweede etage, overloop met een in 2018 vernieuwde toiletdouchecombinatie met een zwevend toilet en douche. Woonkamer (5,2x3,8m), slaapkamer aan de voorzijde (3,9x3,6m). Gemoderniseerde keuken met kunststof werkblad en aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het achterbalkon over de breedte van het pand met vrij uitzicht. Ten slotte nog een tweetal slaapkamers (4,1x2,9m en 3x2,5m) beide met een vaste kast.
Deze woning is beschikbaar tot 31-01-2024

Bijzonderheden

Goed onderhouden 3-slaapkamer portiekwoning op loopafstand van de haven, het strand en de winkels. Dit lichte appartement van circa 80 vierkante meter heeft prettig vrij uitzicht en geheel voorzien van dubbele beglazing. De woning wordt op dit moment opgefrist, vandaar dat op sommige foto's nog bouwmaterialen te zien zijn.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 01-02-2022
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 79.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1580,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1595,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?

Contact via telefoon?

Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving