Gevers Deynootweg (begane grond)    

Fraai gerenoveerd appartement met aparte slaapkamer nabij strand

Indeling

Entree appartement (gelegen op begane grond). Ruime en lichte woon/eetkamer met open keuken. Deze keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur zoals, koelkast, oven, 2 pits-inductie kookplaat en vaatwasmachine. Nette slaapkamer. Fraaie badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. In de trappenhal van het hoofdgebouw staat een gemeenschappelijke wasmachine/droger combinatie.


Deze woning is beschikbaar tot 30-11-2023

Bijzonderheden

Dit gerenoveerde en gemeubileerde appartement ligt op 150m van het strand en Boulevard.  Het appartement bevindt zich in een monumentale pand (1895) aan het begin van de Gevers Deynootweg. Winkelen kunt u in gezellige Keizerstraat met een ruim aanbod van vele buurtwinkels, gezellige terrassen en een bibliotheek. Openbaar vervoer stopt voor de deur met een directe verbinding met het centrum van Den Haag, het Kurhausplein, het Centraal Station, Station Hollands Spoor en Delft. Parkeren middels parkeervergunning.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 61.148 euro voor een persoon . Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: Direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 31.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 980,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: € 30,- p/mnd
Gas/water/electra: € 145,- p/mnd
Meubileringskosten: € 40,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1225,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?

Contact via telefoon?

Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving