Katwijkstraat (bg + 1e etage)    
    NIEUW  

Sfeervol, gerenoveerde hofjeswoning

Indeling

Voortuintje, entree woning. Ruime hal met apart toilet en kastruimte met wasmachine. Sfeervolle woonkamer aan de voorzijde met open haard glas in lood ramen. Moderne lichte (groot glazen dak) leefkeuken met inbouw apparatuur zoals o.a. een 5-pitsgascomfoor, vaatwasser, afzuigkap, oven en koel-/ vriescombinatie. Trap naar de eerste etage. Hier bevindt zich een ruime slaapkamer met een ruime en-suite badkamer die voorzien is van bad, wastafel, douche en vloer verwarming. De slaapkamer geeft middels openslaande deuren toegang tot een ruim terras (7,5m2) met veel privacy. Het huis is voorzien van een hoogrendementsketel en zonnepanelen.
Deze woning is beschikbaar tot 31-12-2023

Bijzonderheden

Woonkamer voorzien van mooie houten vloeren, glas in lood ramen en originele details. Woning is gelegen in een autovrij hofje op loop afstand van het Scheveningse strand.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 01-01-2022
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 65.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1245,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 35,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1295,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?

Contact via telefoon?

Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving