Prins Willemstraat (2e etage)    
    BEZICHTIGING VOLGEBOEKT  

Leuk 3 kamer appartement met groot dakterras (geschikt voor 2 studenten)

Indeling

Entree begane grond. Trap naar tweede etage. Entree appartement. Woonkamer 4.5x4.2m. Ruime slaapkamer 4.5x3.7m en kabinet 3x2.5m. Aparte moderne keuken 2.5x2m met vaatwasser en wasmachine aansluiting. Compacte badkamer voorzien van douche en vaste wastafel. Apart toilet. Zonnige dakterras van ruim 30m2. De woning beschikt verder over veel bergruimte.
Deze woning is beschikbaar tot 31-12-2023

Bijzonderheden

Dit charmante appartement van 75m2 bevindt zich in het centrum van Oud-Scheveningen. De woning is gestoffeerd en voorzien van CV. Gelegen op een steenworp afstand van winkels (tegenover een Jumbo), het strand, boulevard en het openbaar vervoer. Parkeren kan met een vergunning.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 01-01-2022
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 75.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1070,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 145,- p/mnd
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1250,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?

Nancy
Nancy Doon
Contact via telefoon?

Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving