Roerstraat (begane grond)    

Fraai gemeubileerde parterrewoning met tuin

Indeling

Entree, hal. In de hal bevinden zich de toegang tot de badkamer, een gangkast en de entree naar de woonkamer. Zeer ruime en lichte woon/eetkamer. Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar de open keuken. Deze moderne keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. De woonkamer heeft een openslaande deur naar de tuin. Aansluitend aan de woonkamer is er een gang met douchecabine en komt men in de slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een wastafel en heeft een openslaande deur die toegang geeft naar de tuin. De tuin is ruim 24m2 en is gelegen op het noordwesten. In de tuin staat een houten tuinhuis.
Deze woning is beschikbaar tot 30-06-2023

Bijzonderheden

Gelegen nabij de winkelstraten Keizerstraat en Badhuisstraat, het strand, de boulevard, haven, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid voor vergunninghouders.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 15-07-2021
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 56.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1215,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 20,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 60,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1295,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?

lisa
Lisa
070 358 63 91

Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving