Vijzelstraat (1e etage)    

Mooi gerenoveerd 2k app. nabij het strand

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 1e etage. Entree appartement. Binnenkomst in een lange gang die uitkomt op de woonkamer. Mooie ruime woonkamer van 6.5x3.7 met een open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Er is één slaapkamer van 2.7x2. Moderne badkamer van 1.5x2 voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden

De gemeubileerde woning is geheel gerenoveerd (begin 2011) en is voorzien van CV en mooie laminaat. Gelegen in hartje Scheveningen op loopafstand van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het strand, de boulevard, de haven met diverse leuke restaurants, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (tram 1, 11 en bus 23). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn snel te bereiken. Parkeren kan met een bewonersvergunning.


Details appartement

Beschikbaar per: 18 juni 2018
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 30 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 570,00 p/mnd
Kabel-tv: € 25,- p/mnd
Servicekosten: € 65,- p/mnd
Internet: € 25,- p/mnd
Gas/water/electra: € 115,- p/mnd
Meubileringskosten: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 875,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuurmakelaar van Den Haag en omgeving