Huurwoningen in Singels

Een woning huren in Singels betekent dat je gaat wonen in een van de drukkere buurten in Den Haag. Populaire straten zijn Hopmanstraat, Rijswijkse Landingslaan en Frits Diepenlaan waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. In Singels worden kamers het vaakst aangeboden. Deze kamers hebben gemiddeld een huurprijs tussen de 400 en 500 euro. Maar ook huizen kan je huren in Singels met een gemiddelde huurprijs van 1806 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In Singels staan woningen gemiddeld 31 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Karakteristieken van Singels

Singels behoort tot 1 van de goedkopere buurten in Den Haag. Een woning in Singels kost gemiddeld 1001 euro. Dat is 14% goedkoper dan het gemiddelde in Den Haag.

Kijkend naar alle aangeboden huurwoningen in de afgelopen 12 maanden in Singels zien we dat Hopmanstraat, Rijswijkse Landingslaan en Frits Diepenlaan veel aanbod hebben. Faberlaan en Lindberghlaan zijn ook straten waar nog vaak huurwoningen aangeboden zijn.


Kenmerken huizen te huur in Singels

Prijscategorien

In Singels komen huurwoningen beschikbaar in de verschillende segmenten. In de prijcategorie tot 800 euro worden de meeste nieuwe woningen aangeboden. 46% van alle nieuwe woningen vallen in deze categorie. Daarna worden er woningen aangeboden in het segment van 1200+ euro (42%).

Kamers

Singels kent het meeste aanbod van 2 kamer woningen (36% van het aanbod). Daarna worden 4 of meer kamer woningen aangeboden (36%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Singels in vergelijking met heel Den Haag.

Soort woning

Een kamer is met stipt de meest aangeboden soort woning in Singels (50%). In de top 3 staan tevens een huis (27%) en een appartement (23%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 13% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Singels. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 17% van de huurwoningen een balkon.

Inwoners van Singels

Singels is een buurt in Den Haag met veel inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 9% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is zeer hoog, namelijk 55%.

Gezin met kind
65 plussers
25-65 jaar
Aantal inwoners

Eerder verhuurd in Singels

Woningen worden snel verhuurd in Den Haag. Ons actuele woningaanbod is maar een momentopname, we krijgen dagelijks nieuw aanbod door heel Den Haag heen, zo ook in Singels. Hieronder zie je een lijst van aanbod wat in het recente verleden te huur heeft gestaan.