Dorpstraat, van (1e etage)    

Leuk 2-kamer appartement

Indeling

Entree op de begane grond via een gedeelde gesloten opgang. Via een trap bereikt u de 1e verdieping waar het appartement gelegen is aan de achterzijde. Het appartement is voorzien van een ruime lichte woonkamer ca. 4.80x4.10 welke toegang biedt tot de slaapruimte ca. 3.70x3.60m. Tevens vind u de moderne open keuken in de woonkamer, deze keuken is uitgerust met een 4-pits inductie fornuis, een afzuigkap en een oven. Verder is er een badkamer met douche, wasbak en toilet. Algemeen gebruik van wasmachine en droger.
Deze woning is beschikbaar tot 31-07-2023

Bijzonderheden

Appartement is voorzien van CV en is zeer goed onderhouden. Gelegen in een mooi en rustig gedeelte van het statenkwartier. Badplaats Scheveningen en het centrum zijn beiden gemakkelijk bereikbaar met het ov of met de fiets.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon . Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 01-08-2021
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Statenkwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 46.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 850,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 115,- p/mnd
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd

Totale huurprijs is € 995,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?

lisa
Lisa
070 358 63 91

Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving