Mient (1e etage)    

Compleet gerenoveerde 4 kamer etage met vrij uitzicht

Indeling

Entree middels portiektrap op eerste etage. Hal met wastafelmeubel. Riante woonkamer en suite 5x4,4m voorzien van glas en lood schuifdeuren en vrij uitzicht over kanaal. De achterkamer meet 4,8x4m en is voorzien van een erker. Twee lichte slaapkamers van 4x3,5m en resp. 2,8x2,2m. Modern (nieuwe) keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang tot het zonnige balkon. Fraaie badkamer met douche, wastafel en toilet.
Deze woning is beschikbaar tot 30-12-2023

Bijzonderheden

Geheel gerenoveerde etage voorzien van nieuwe badkamer, keuken, cv, nieuwe laminaatvloer en rolgordijnen (staan niet op de foto). Ook zijn er kunststof kozijnen met dubbelglas in elke kamer. Vanuit de woonkamer vrij uitzicht over het kanaal en groen. Parkeren voor de deur. In de directe nabijheid zijn winkels en openbaar vervoer aanwezig.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 01-01-2022
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Valkenboskwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 80.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1055,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1095,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?

Contact via telefoon?

Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving