Mient (2e etage)    

Prachtig lichte 4 kamer appartement met balkon

Indeling

Entree appartement via portiek, In de hal een meterkast. Binnentrap naar lichte hal (met dakraam), modern toilet. Een moderne geheel betegelde badkamer ca. 1.80 x 2.35 met dakraam, douche-/ligbadcombinatie en wastafelmeubel. Ruime en lichte voorslaapkamer ca. 3.30 x 3.75 met bovenlichten van glas in lood,. De woonkamer is een sfeervolle kamer en suite respectievelijk 6.35 x 3.50 en 5.90 x 3.15 deels 2.60 met schuifseparatie voorzien van glas in lood en 4 vaste kasten, erker met bovenlichten van glas in lood en schouw. Nette keuken ca. 3.90 x 1.30/1.85 voorzien van 4 pits gasfornuis, 1,5 spoelbak, vaatwasser, afzuigkap, opstelplaats c.v.-combiketel en toegang naar balkon gelegen op het westen, ruime berging/waskamer ca. 1.70 x 1.55 vanuit de hal met wasmachine-/droger met dakraam. Achterslaapkamer ca. 3.85 x 2.60 met openslaande deuren naar balkon.
Deze woning is beschikbaar tot 31-12-2023

Bijzonderheden

Gelegen in het brede gedeelte van de Mient (met voortuinen). Op loopafstand van de winkels aan de Vlierboom- en Appelstraat en De Savornin Lohmanplein. Tevens dicht bij openbaar vervoer, zwembad, sportfaciliteiten, scholen, bos en strand, zee en duinen in de directe omgeving. Gehele woning is recentelijk voorzien van dubbel glas.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 01-01-2022
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Vruchtenbuurt
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 87.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1195,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1195,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?

Contact via telefoon?

Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving