Piet Heinstraat (3e etage)    

Luxe gerenoveerd appartement in gezellige winkelstraat

Indeling

Zeer fraai gerenoveerd appartementen gelegen op de derde etage. Oppervlak 60 m2. Voorzien van een ruime woonkamer, luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Een slaapkamer aan de voorzijde. Moderne badkamer voorzien van wastafel en douche.
Deze woning is beschikbaar tot 30-11--0001

Bijzonderheden

Gelegen nabij openbaar vervoer (bus 24 en tram 17). In 10 minuten lopen bent u in het centrum van Den Haag welke voorzien is van veel winkels, restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


Details appartement

Beschikbaar per: Direct
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Zeehelden Kwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 60.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1150,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 145,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1295,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?

Contact via telefoon?

Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving