Prins Hendrikstraat (2e + 3e etage)    
    VERHUURD ONDER VOORBEHOUD  

Leuk 4 kamer appartement ook geschikt voor 3 studenten

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar 2e etage. Woonkamer 5x4 met luxe open keuken voorzien van apparatuur met openslaande deuren naar balkon 4x2. Slaapkamer 4,1x3,6. Badkamer met bad/douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Trap naar 3e etage(zolder): Overloop met tweede toilet en 2 slaapkamers van 4x3 met schuine plafonds. Ook geschikt voor 3 studenten.
Deze woning is beschikbaar tot 31-12-2023

Bijzonderheden

Deze drie slaapkamer woning is voorzien van cv en stoffering. Gelegen in een gezellige winkelstraat in het Zeeheldenkwartier. Nabij openbaar vervoer (tram 16 en 3). In 10 minuten lopen bent u in het centrum van Den Haag welke voorzien is van veel winkels, restaurants, cafés en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid. Vragen over dit appartement uitsluitend per email naar nancy@anvastgoed.nl


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 01-01-2022
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Zeehelden Kwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 2e + 3e etage
Oppervlakte: 84.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 3
Huisdieren: in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1420,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Water: € 25,- p/mnd
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd
Gas / Electraniet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1475,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?

Contact via telefoon?

Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving