Henri ter Hallsingel (1e etage)    

Leuke studio tegenover winkelcentrum

Indeling

Gemeenschappelijke entree met bellentableau en brievenbus. Trap of lift naar eerste etage. Entree studio. De studio is in twee gedeeld doordat de badkamer en keuken zich in het midden bevinden. Aan de raamzijde bevindt zich een ruim woongedeelte. Een deel is verhoogd en kan uitstekend dienst doen als een lounge gedeelte. Open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Het slaapgedeelte (eventueel af te schermen middels een kamerscherm) grenst aan een moderne badkamer. Deze is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. In de kelder bevindt zich een (gedeelde) fietsenstalling.
Deze woning is beschikbaar tot 28-02-2024

Bijzonderheden

Deze studio maakt deel uit van een 9-tal nieuw gebouwde en fraai afgewerkte studio's in een voormalig sportschool op de eerste etage. Gelegen op een ideale locatie; recht tegenover het winkelcentrum In de Bogaard. En verder ook zeer gunstig gelegen t.o.v. winkels, openbaar vervoer (o.a. NS-station), scholen en uitvalswegen.


Details appartement

Beschikbaar per: 01-03-2022
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt:
Plaats: Rijswijk
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 40.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 2
Huisdieren: in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 795,00 p/mnd
Kabel-tv: € 30,- p/mnd
Servicekosten: € 25,- p/mnd
Internet: € 40,- p/mnd
Gas/water/electra: € 85,- p/mnd
Stofferingskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1025,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?

Contact via telefoon?

Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving