Oosteinde (bg + 1e etage)    
    VERHUURD ONDER VOORBEHOUD  

Mooi hofjeswoning in oud centrum Voorburg

Indeling

Deze woning beschikt over een eigen entree op de begane grond. Binnenkomst in een ruime woonkamer met een moderne open keuken. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Apart toilet met fontein. Open trap naar de 1e etage. Hier bevindt zich een ruime slaapkamer met grote dakkapel en een moderne badkamer met een douchecabine, vaste wastafel en een design radiator. Daarnaast is er een aparte ruimte voor met de opstelplaats van de CV ketel en aansluitingen voor een wasmachine & droger.

Bijzonderheden

In de schitterende gemeente Voorburg aan een van de mooiste lanen ligt een mooi modern hofje. Dit hofje ligt in een landelijke omgeving direct bij het centrum van Voorburg. In het hofje is een ruime gezamenlijke tuin gerealiseerd. 2 stadswoningen beschikken over een eigen tuin. De woning  is voorzien van CV. Gelegen nabij diverse winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.
DE FOTO'S ZIJN VAN EEN MODELWONING! PRIJS IS EXCLUSIEF G/W/E


Details appartement

Beschikbaar per: Direct
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Voorburg
Plaats: Voorburg
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 54.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1095,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: inbegrepen

Totale huurprijs is € 1095,-


Deze woning bezichtigen?

Als u deze woning wilt bezichtigen, dan kunt u zich registreren. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.


Nog vragen?

jennifer
Jennifer Sloot
070 358 63 91

Waar bevindt zich dit pand?Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving