Los Alcazares: Luxe en moderne villa's in een prachtig resort    
    NIEUW  

TE KOOP IN SPANJE

Omschrijving

Een fantastisch nieuw resort wordt gebouwd op een aantal minuten van de zee.
Het resort is ontworpen rond een indrukwekkend groen gebied van 126.000 m2 met een hoofdingang en 24 uur per dag bewaking.

Er zijn wandel- en fietspaden, sportfaciliteiten, paddle- en tennisbanen, een mini golfbaan, tuinen, hondenparken, recreatiegebieden, clubhuis…. Ook in het centrale gebied ligt de parel van het resort, een kristalhelder kunstmatig meer van bijna 17.000m2 wateroppervlak, omgeven door witte zandstranden en palmbomen.

Er zijn 2 eilanden in het meer, één daarvan heeft een eigen bar / restaurant, er zijn ook strandchiringuitos verspreid over het meer. Binnenkort zullen we meer informatie over het resort uploaden

Luxe moderne designvilla's, gebouwd volgens een hoge standaard van kwaliteit en comfort, met behulp van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen, waardoor deze eigenschappen een energie-efficiëntieklasse A krijgen.

Er zijn 15 -villa's op verschillende groottes van percelen variërend van 210m2 tot 356m2.
Alle villa's hebben dezelfde bebouwde oppervlakte en indeling die bestaat uit een open keuken-woonkamer, 2 bedden en 2 badkamers op de begane grond en een hoofdslaapkamer met badkamer, kleedkamer en 2 terrassen.
Op het perceel bevindt zich een parkeerplaats en tuin aan de achterzijde, een berging aan de zijkant, een veranda en voortuin.

De eigendommen worden off-plan verkocht, waardoor er verschillende aanpassingsopties beschikbaar zijn.


Details

PRIJS
Vraagprijs: € 290.000 k.k.
BOUW
Type object: Villa
Bouwjaar: onbekend
Staat: Nieuw
Uitzichten: Naar het park
OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte: 122 m2
Perceeloppervlakte: 210 m2
LIGGING
Plaats: Los Alcázares
Postcode: 0
Land: SPANJE

Details (vervolg)

INDELING
Aantal badkamers: 3
Aantal slaapkamers: 3

BIJZONDERHEDEN
- Airconditioning
- Balkon
- Tuin
- Gemeenschappelijk zwembad
- Solarium

Waar bevindt zich dit pand?

Sorry, kaart is nog niet beschikbaar.


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen, neem dan contact met ons op.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving