Moderne en luxueuze villa met een prachtig zicht te Benitachell    
    NIEUW  

TE KOOP IN SPANJE

Omschrijving

In deze villa zult u het gevoel hebben dat de mediterrane zon uw huis het hele jaar door met licht overstroomt. Dit model met moderne stijl heeft een structuur met rechte en strakke lijnen die de ruimte en lichtinval ten volle benut. Deze nieuwbouwwoning wordt gekenmerkt door open ruimtes en wordt gedomineerd door grote ramen om volop van de spectaculaire zeezichten te kunnen genieten.

Het huis is gebouwd in 3 hoogtes plus een onderbouw.
De toegang is via de bovenverdieping, met ruimte om twee auto's te parkeren en een lift die het hele huis met elkaar verbindt.
Op de middelste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers voor het hele gezin om van te genieten; 2 van hen met toegang tot een groot terras en een gedeelde badkamer, en de master bedroom, met een ruime dressing en een praktische badkamer en suite, waar u op uw privé terras kunt genieten van uw privacy.

Ook op de onderste etage worden we overspoeld door een luxegevoel dankzij de helderheid die de grote ramen ons bieden. Deze prachtige open ruimte is perfect voor het hele gezin, waar keuken, eetkamer en woonkamer samenkomen en een spectaculaire verbinding creëren met het grote terras. Op dit verdiep hebben we ook een gastentoilet en een grote voorraadkamer met wasfaciliteiten.
Het terras is gemaakt om buiten te leven, met een groot infinity zwembad dat overloopt in het blauw van de zee en grote ruimtes om te genieten van uw maaltijden en diners.


Details

PRIJS
Vraagprijs: € 1.768.385 k.k.
BOUW
Type object: Villa
Bouwjaar: 2021
Verwarming: Vloerverwarming
Staat: Nieuw
Oriëntatie: Zuid
Uitzichten: Zee en Bergen
OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte: 574 m2
Perceeloppervlakte: 1101 m2
LIGGING
Plaats: Benitachell
Postcode: 3726
Land: SPANJE

Details (vervolg)

INDELING
Aantal badkamers: 3
Aantal slaapkamers: 3

BIJZONDERHEDEN
- Airconditioning
- Alarm
- Inbouwkast
- Lift
- Verwarming
- Tuin
- Wasplaats
- Eigen zwembad
- Video intercom

Waar bevindt zich dit pand?

Sorry, kaart is nog niet beschikbaar.


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen, neem dan contact met ons op.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving