Moderne luxe villa met een ongelooflijk uitzicht op zee    
    NIEUW  

TE KOOP IN SPANJE

Omschrijving

Deze villa heeft een moderne architectuur. Grote open ruimtes, veel licht en een prachtig uitzicht op zee zijn de belangrijkste kenmerken die deze woning definiëren.

De villa heeft 3 slaapkamers met en-suite badkamers, de master bedroom is een privéruimte om te ontspannen met uitzicht op zee, hetzij in uw bubbelbad of op uw privé terras.
De eetkamer is een ruime en lichte kamer, met directe toegang tot het terras met hoge ramen die volledig kunnen worden opengezet en zo de eetkamer uitbreiden naar het terras en te genieten van een ongelooflijk uitzicht op de zee.

De voorzieningen van deze villa zijn eindeloos en weerspiegelen de kwaliteit en uitrusting: lift, gesloten garage voor 2 voertuigen die intern communiceren met de hal, tv-kamer, domotica, wasruimte, vloerverwarming in het hele huis, infinity zwembad en grote tuin. Een prachtige plek om het hele jaar te wonen, genietend van het mediterrane klimaat en het prachtige uitzicht op zee.


Details

PRIJS
Vraagprijs: € 1.950.000 k.k.
BOUW
Type object: Villa
Bouwjaar: 2021
Verwarming: Vloerverwarming
Staat: Nieuw
Oriëntatie: Zuid
Uitzichten: Zee en Bergen
OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte: 612 m2
Perceeloppervlakte: 1158 m2
LIGGING
Plaats: Benitachell
Postcode: 3726
Land: SPANJE

Details (vervolg)

INDELING
Aantal badkamers: 5
Aantal slaapkamers: 3

BIJZONDERHEDEN
- Airconditioning
- Alarm
- Inbouwkast
- Lift
- Verwarming
- Tuin
- Eigen zwembad
- Video intercom

Waar bevindt zich dit pand?

Sorry, kaart is nog niet beschikbaar.


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen, neem dan contact met ons op.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving