Exclusieve appartementen met zicht op zee te Altea    
    NIEUW  

TE KOOP IN SPANJE

Omschrijving

In een bevoorrechte omgeving van de baai van Altea, vindt u een plek waar u elke dag wakker kunt worden met uitzicht op de zee. Waar het mediterrane licht de kamers overspoelt en u ook van de winter kunt genieten op de terrassen.

Dit exclusieve project, van slechts 10 appartementen, is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar privacy en rust in een gebied omgeven door natuur. Met uitzicht op de baai, onderscheidt dit project zich door zijn eenvoudige lijnen, perfect geïntegreerd in de omgeving.

De 1 en 2 slaapkamer appartementen, hebben terrassen tot 100 m2 en grote ramen. Op deze manier bereiken de helderheid en visuele amplitude de binnenkant.
Sommige appartementen hebben een berging en in sommige units een eigen solarium, de keukens zijn gedeeltelijk uitgerust met de nodige toestellen.
De gemeenschappelijke tuinen beschikken over twee zwembaden met uitzicht op zee en groene zones die speciaal zijn aangepast aan het plaatselijke klimaat.


Details

PRIJS
Vraagprijs: € 246.750 k.k.
BOUW
Type object: Appartement
Bouwjaar: 2021
Staat: Nieuw
Ori├źntatie: Zuid
Uitzichten: Zee en Bergen
OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte: 63 m2
Perceeloppervlakte: 0 m2
LIGGING
Plaats: Altea
Postcode: 3590
Land: SPANJE

Details (vervolg)

INDELING
Aantal badkamers: 1
Aantal slaapkamers: 2

BIJZONDERHEDEN
- Airconditioning
- Inbouwkast
- Lift
- Tuin
- Gemeenschappelijk zwembad

Waar bevindt zich dit pand?

Sorry, kaart is nog niet beschikbaar.


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen, neem dan contact met ons op.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving