Luxueuze nieuwbouw villa met een fenomenaal zeezicht te Benissa    
    NIEUW  

TE KOOP IN SPANJE

Omschrijving

Op een exclusief perceel bevindt zich deze villa, een residentie waarin de architectuur is gecombineerd met de natuur en elementen met hout, beton en steen zijn afgewerkt, waardoor een prachtig architectonisch ontwerp is ontstaan.
De natuur wordt in het huis geïntroduceerd door de grote ramen die de ruimten visueel verdubbelen en die er, samen met het licht van de Middellandse Zee als grote bondgenoot, in slagen een perfecte dialoog tussen het interieur em het exterieur tot stand te brengen.

Het interieur van zit vol details, decoratieve elementen en lambriseringen die verschillende sferen creëren. Verlichting die warmte brengt in het huis, kamers met plafonds van dubbele hoogte, glazen wanden die samenkomen aan één kant en die zodoende de veranda en de woonkamer verbinden; allemaal exclusieve details die een unieke villa creëren.

Er zijn 3 slaapkamers met een eigen badkamer, én daarenboven een indrukwekkende master bedroom met een eigen badkamer waarvan de hoofdrolspeler een ongelooflijk bad is met uitzicht op zee.
Er is een grote open woonkamer die uitgeeft op de keuken en eetkamer, een 2de -meer ingesloten - woonkamer, diverse badkamers én vrije ruimtes geschikt voor het installeren van een fitnessruimte, een kantoor, of een bioscoopzaal.

De tuin is van het mediterrane type, volledig geïntegreerd in de architectuur en omvat de verschillende buitenruimtes waarvan deze villa geniet. Zo is er het harmonieuze rechthoekige zwembad met een glazen wand die overgaat in de zee, een groot terras, een chill-out zone én verschillende veranda's om op verschillende momenten van de dag te genieten van het mediterrane klimaat en het prachtige uitzicht op zee met de Peñon de Ifach op de achtergrond.


Details

PRIJS
Vraagprijs: € 2.551.000 k.k.
BOUW
Type object: Villa
Bouwjaar: 2022
Verwarming: Vloerverwarming
Staat: Nieuw
Oriëntatie: Zuidwest
Uitzichten: Zee en Bergen
OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte: 947 m2
Perceeloppervlakte: 1565 m2
LIGGING
Plaats: Benissa costa
Postcode: 3720
Land: SPANJE

Details (vervolg)

INDELING
Aantal badkamers: 5
Aantal slaapkamers: 4

BIJZONDERHEDEN
- Airconditioning
- Alarm
- Inbouwkast
- Lift
- Verwarming
- Tuin
- Wasplaats
- Eigen zwembad

Waar bevindt zich dit pand?

Sorry, kaart is nog niet beschikbaar.


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen, neem dan contact met ons op.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving