Verhuurd: Woning Javastraat in Den Haag

Leuk appartement met slaapvide

Indeling

Gezamenlijke entree en hal. Entree appartement. Trap naar de 2e verdieping waar u de woonkamer met open keuken betreedt. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Met trap van slaapvide. Moderne badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden

Deze woning is voorzien van CV, mooi laminaat, en dubbele beglazing. Gelegen in een nette buurt nabij winkels, de Scheveningse Bosjes en openbaar vervoer (tram 9). Het centrum van Den Haag ligt op ongeveer 5 minuten fietsen en heeft veel winkels, restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 5 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Sr Key Accountmanager

Nancy Doon

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Archipel
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
45,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 855,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
20,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 890,-