Verhuurd: Woning Javastraat in Den Haag

Royaal 2 kamer appartement met leuk terras

Indeling

Entree op straatniveau met entree appartement op de 2e etage. Je komt binnen in de lichte woonkamer aan de voorzijde welke is voorzien van een werkende open haard. Er is een aparte keuken met diverse (inbouw)apparatuur en via de keuken heb je toegang tot een leuk terras. Nette slaapkamer. Compacte badkamer met douche en vaste wastafel. Het toilet met fonteintje is apart.

Omschrijving

Deze ruime twee kamer woning is voorzien van CV, laminaat, dubbele beglazing, een open haard en ornamenten plafonds. De woning ligt op een steenworp afstand van de binnenstad. Je dagelijkse boodschappen kan je doen in de Bankastraat, de kleurrijke Frederikstraat, Javastraat en Denneweg. Niet alleen overdag maar ook ‘s avond kun je hier volop genieten bij de sfeervolle cafés, terrassen en restaurants. Het stadscentrum en Centraal Station is binnen 5 minuten fietsen te bereiken. Zeer gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoer en nabij de uitvalswegen (A4, A12, N44).

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 61.148 euro voor een persoon of 77.521 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Junior Verhuurspecialist

Liana Geworgian

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 15-2-2023
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Archipel
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
49,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.065,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 10,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
20,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.095,-