Verhuurd: Woning Bonistraat in Den Haag

Mooi zolder appartement

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar 2e etage. U komt het appartement binnen in de ruime woon/eetkamer (7x6m). In deze ruimte bevindt zich ook een moderne open keuken met 4-pitsgasstel en afzuigkap. Badkamer met ligbad/douche, toilet en opstelplaats wasmachine en droger. De slaapkamer bevindt zich op een entresol (3x3m) die met een trap bereikbaar is. Dit appartement is alleen geschikt voor 1 persoon.

Bijzonderheden

Deze leuke zolderetage is gelegen op een uitstekende locatie in de populaire Archipelbuurt, aan een doodlopend straatje zonder langsrijden autoverkeer, op loopafstand van de gezellige winkels Bankastraat rijk is en nabij diverse openbaar vervoermogelijkheden.  Goede parkeer gelegenheid middels parkeervergunning. Het strand en het centrum van de stad liggen op fietsafstand!

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Archipel
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
48,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 830,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 10,-
Gas/water/electra
€ 135,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 975,-