Verhuurd: Woning Stevinstraat in Den Haag

Leuk 3-kamer appartement in Belgisch Park

Indeling

Via een open portiek, trap naar de 1e verdieping. Ruime gang met apart toilet. Ruime en lichte L-vormige woonkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is door middel van openslaande deuren met glas in lood af te sluiten van de woonkamer. Moderne ruime keuken (zonder apparatuur) die toegang geeft tot een klein balkon. Badkamer met douche en wastafel. Tevens is hier plaats voor een wasmachine en droger. Een extra compacte slaapkamer die gebruikt kan worden als logeerkamer of studeerkamer.

Bijzonderheden

Voorzien van CV, schouw, glas in lood en een balkon. Gelegen in een gewilde wijk nabij winkels en openbaar vervoer. Binnen 5 minuten fietsen bent u op het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 15-8-2022
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Belgisch park
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
64,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.135,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.150,-