Verhuurd: Woning Maastrichtsestraat in Den Haag

Ruim 4/5 kamer appartement met riante tuin, nabij duinen en strand

Indeling

Het appartement is gelegen op de begane grond. De hal geeft toegang tot alle vertrekken, waaronder een separaat toilet en meerdere grote inbouwkasten.

Aan de linkerzijde van het appartement bevindt zich aan de voorzijde de lichte en ruime woonkamer (22m2) met en-suite deuren welke toegang geven tot de eetkamer met open keuken (25m2). Deze moderne keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer.

De zeer ruime en groene tuin (ruim 100m2!!) biedt voldoende ruimte om te relaxen, te zonnen en te genieten van alle planten en bomen. In de tuin bevinden zich twee grote vlonders en een ruime schuur.

Dit appartement heeft drie slaapkamers. Een slaapkamer (12m2) aan de voorzijde, en twee aan de achterzijde (van resp. 12m2 en 8m2). Deze twee hebben ook openslaande deuren naar de tuin. De woon- en eetkamer zijn voorzien van een robuuste houten vloer.
De ruime badkamer is voorzien van een douche, ligbad en een wastafel. Hier vindt u tevens de aansluiting voor de wasmachine.

Omschrijving

Dit ruime jaren dertig appartement (107m2) op de begane grond met drie slaapkamers is gelegen in het geweldige Belgisch Park, op steenworp afstand van de duinen en het strand. Dit appartement is voorzien van drie slaapkamers, ruime badkamer, open keuken met inbouwapparatuur, veel bergruimte en als klap op de vuurpijl een zeer grote tuin. Het appartement ligt zeer dicht bij de duinen zodat u elke dag kunt genieten van het strand van Scheveningen. In de directe omgeving vindt u de Gentsestraat en de Stevinstraat waar u tal van winkels en restaurants vindt. Ook haltes van het openbaar vervoer zijn zeer dichtbij en diverse uitvalswegen naar diverse richtingen zijn goed te bereiken. De open haard kan helaas niet gebruikt worden.

Senior Verhuurspecialist

Lindy Ongkiehong

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Belgisch park
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
107,0 m2
Slaapkamers
4
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 2.050,-
Stoffering
30,-
Servicekosten
20,-
Totale huurprijs
€ 2.100,-