Verhuurd: Woning Joan Maetsuyckerstraat in Den Haag

Leuk 2 kamer appartement

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond. Trap naar de 2e etage. Entree appartement. Woonkamer van 5.0x4.0 met een nette open keuken voorzien van diverse apparatuur. Slaapkamer van 2.5x2.0 met een vaste hoogslaper. Eigen douche-toilet combinatie met een wastafel op de gang. Wasmachine aansluiting aanwezig.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV en nieuw laminaat. Gelegen om de hoek van de lange winkelstraat Theresiastraat op loopafstand van het Haagse Bos, Sportcentrum Mariahoeve, The British School in the Netherlands en openbaar vervoer (bus 24, 43 en 91). In 5 minuten fietsen bent u in het centrum van Den Haag welke is voorzien van veel winkels, leuke restaurants, cafés, kroegen en twee bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.

Vastgoed beheerder

Spencer Rotteveel

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Bezuidenhout
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
30,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Nog onbekend
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 490,-
TV
10,-
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 25,-
Gas/electra
90,-
Water
10,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 625,-