Te Huur: Woning Heutszstraat, Van in Den Haag

Zeer fraai 4 kamer appartement in Bezuidenhout (wordt gerenoveerd!)

Indeling

Open portiek met trap naar 1e etage: entree (plek voor fiets), bergruimte, trap naar 2e etage. Hal, heerlijk ruime woon- eetkamer 40m2 (evt. af te scheiden door glas-en-lood deuren), nieuwe open keuken (foto is nog van de oude keuken) in de eetkamer, ruime slaapkamer 16m2 aan de voorzijde, slaap- of studeerkamer 12m2 met toegang tot het balkon 5x1m (incl. bergkast) en een compacte (kinder)kamer aan de achterzijde. Aparte toilet, badkamer met bad en douche.

Bijzonderheden

Leuk aan het pleintje gelegen top (2de) etage van bijna 100 m2 woonoppervlakte. De locatie is super, dicht bij het openbaar vervoer, de gezellige Theresiastraat, de uitvalswegen en het Haagsche Bos. De woning krijgt op dit moment een nieuwe keuken met inbouwapparatuur, dubbel HR++ glas, nieuwe vloeren en de badkamer wordt verbeterd. Het energielabel zal hierdoor ook zeker verbeterd worden.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Sr Key Accountmanager

Nancy Doon

Deze woning bekijken? Word A&N member en reageer direct op woningen. Met dit lidmaatschap kan je een jaar lang onbeperkt woningen bezichtigen.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-7-2022
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Bezuidenhout
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
98,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.325,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 25,-
Gas/water/electra
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.350,-