Verhuurd: Woning Azaleastraat in Den Haag

Ruim 3 kamer hoekappartement met dakterras

Indeling

Vanaf de voordeur op de begane grond bereikt u via een licht trappenhuis de woonetage. Ruime doorgebroken woon - eetkamer (ca. 7.80 x 3.75 / 5.80) met open haard. Een ronde wand met glazen bouwstenen zorgt voor daglicht in het trappenhuis en de gang. Aparte keuken (ca. 4.00 x 1.83) aan de achterzijde, met mooie 5 pits gas-oven combi.
Op de tweede woonlaag bevinden zich twee grote slaapkamers (ca. 4.52 x 3.72 resp. ca. 4.97 x 3.72) en een wasruimte die ook toegang geeft tot een compact balkon. Luxe badkamer met ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. De opgang naar het dakterras gaat via een vaste wenteltrap. Dit ruim 25 m2 grote terras is in 2014 volledig vernieuwd, inclusief dakbedekking. Het terras biedt rondom vrij uitzicht.

Omschrijving

Charmant dubbel bovenhuis met groot dakterras op de hoek van de Azaleastraat en de Magnoliastraat. Woning is voorzien van dubbel glas en CV. Zeer gunstig gelegen op loopafstand van winkels en restaurants van het Goudenregenplein, de Goudsbloemlaan, de Thomsonlaan en de Fahrenheitstraat, als ook het openbaar vervoer zoals Randstad Rail lijn 3, tramlijn 12 en buslijn 24, alsmede diverse scholen en sportfaciliteiten. Zee, strand en duinen, Badplaats Kijkduin, Bosjes van Pex ook het Centrum van Den Haag liggen op fietsafstand.

Verhuurspecialist en vastgoedfotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Bloemenbuurt-Oost
Plaats
Den Haag
Etage
1e + 2e etage
Oppervlakte
130,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.555,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 20,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.575,-