Verhuurd: Woning Anjelierstraat in Den Haag

Nette 3 kamer portiekwoning met een balkon

Indeling

Portiektrap naar de 1e etage. Entree appartement, trap naar de 2e etage. Overloop. Woonkamer van (7/5x3.4m) met een moderne open keuken van (3x2.5m). Twee slaapkamers van 3.6x3.7m en resp. 3.7x2.5m. Ruime moderne badkamer voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Vanuit badkamer toegang tot het balkon (3m2). Apart toilet.

Omschrijving

Deze leuke woning is voorzien van CV, een laminaat vloer in de woonkamer, keuken en een van de slaapkamers, dubbele beglazing en een balkon. In de Fahrenheitstraat, Thomsonlaan en het Thomsonplein kan je terecht om lekker te winkelen en voor je dagelijkse boodschappen. Ook kun je genieten van de gezellige cafés of restaurants in de directe omgeving. Aan de Goudsbloemlaan vind je een grote supermarkt en diverse (vers)speciaalzaken. Gelegen nabij openbaar vervoer (bus 24, tram 12 en randstadrail 3). Voldoende parkeergelegenheid ('s avonds met vergunning).

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Deze woning is recentelijk verhuurd. Helaas kun je dus niet meer reageren. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd de meest actuele woningen.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 14-10-2022
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Bloemenbuurt-Oost
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
66,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.180,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.195,-