Verhuurd: Woning Cederstraat in Den Haag

Leuk 4 kamer appartement met balkon

Indeling

Gemeenschappelijke voordeur op straatniveau. Entree appartement bevindt zich op de 2e verdieping. Hal met apart toilet met fontein. Ruime en lichte woonkamer (6.7x3.7m) met een schouw, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren naar een balkon van 4x1. Drie slaapkamers van resp. 4.9x3.7m, 4x2m en 3,1x2m. Badkamer voorzien van een douche en wastafel.

Omschrijving

De ruime 4 kamer woning is voorzien van CV, laminaat, twee schouwen en een balkon. Gelegen op een steenworp afstand van de gezellige lunchrooms en winkels van de Fahrenheitstraat. Strand en centrum van Den Haag liggen op 5-10 minuten fietsafstand. Deze woning is geschikt voor woningdelers.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 61.148 euro voor een persoon of 77.521 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Bomenbuurt
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
69,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.185,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 10,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.195,-