Verhuurd: Woning Kastanjestraat in Den Haag

Op fraaie lokatie gelegen 3-kamer appartement met vrij uitzicht

Indeling

Entree appartement op eerste etage middels open portiek. Gang met garderobe, ruime bergkast. Riante woon-/eetkamer met schouw en dubbele deuren naar achterbalkon. Halfopen moderne keuken en met diverse inbouwapparatuur zoals afwasmachine, 4 pitskookplaat en afzuigkap. In de keuken bevindt zich ook de cv-opstelling. Modern toilet met fonteintje. Er bevinden zich twee slaapkamers in dit appartement: een ruime voorzij slaapkamer en een lichte achterslaapkamer. Voorts is er nog een ruime badkamer met wastafel, douche en aansluiting wasmachine.

Omschrijving

LETOP: Voor 1 november 2022 worden alle houten kozijnen vervangen in kunststofkozijnen voorzien van dubbelglas.

Op de mooiste plek in de bomenbuurt, direct aan het gezellige speelveldje, met de Albert Heijn en de Fahrenheitstraat om de hoek, ligt dit ruime 3 kamer appartement (87m2) met achterbalkon op de ochtend zon. Het appartement is in 2016 voorzien van een nieuwe keuken, nieuwe badkamer en nieuw toilet. Ook zijn de leidingen, de verwarming en de elektra vervangen.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-11-2022
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Bomenbuurt
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
86,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.390,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 5,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.395,-