Verhuurd: Woning Wagenstraat in Den Haag

Zeer fraaie loft met een groot terras in het centrum van Den Haag

Indeling

Er is een gezamenlijk entree op de begane grond. Trap naar de 3e etage. Entree loft. Trap naar de 4e en tevens bovenste etage. U komt in een grote ruimte (woon-/eet-/slaapkamer) terecht met zichtbare binten en openslaande deuren naar een groot zonnig dakterras van 30 m² met een mooi uitzicht op de skyline van Den Haag. De ruimte heeft een open keuken welke voorzien is van een rvs 4-pits gasfornuis met oven, rvs afzuigkap en rvs spoelbak. Er is een kleine kamer van 2x1 in de hoek van de ruimte. De moderne badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Apart toilet.

Omschrijving

Deze op de top etage gelegen loft is voorzien van CV, mooie houten vloeren en een groot zonnig dakterras van 30 m². Gelegen in het centrum van Den Haag op een steenworp van veel winkels, leuke restaurants, cafe's, 2 bioscopen en openbaar vervoer (bus 18, tram 1, 9, 10, 16 en station Den Haag Holland Spoor). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen enkele minuten bereikt.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Vastgoed beheerder /Verhuurspecialist

Stephanie Sanchez

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-10-2022
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Centrum
Plaats
Den Haag
Etage
3e etage
Oppervlakte
65,0 m2
Slaapkamers
0
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.135,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.150,-