Verhuurd: Woning Oude Boomgaardstraat in Den Haag

In het centrum gelegen 4 kamer parterrewoning met riante tuin

Indeling

Entree appartement. Hal met twee inbouwkasten, waarvan 1 garderobe en 1 berging. De hal is voorzien van authentieke wandtegels. Tochtdeur. Gang met apart toilet. Grote kamer en-suite met aan de voorzijde een sfeervolle woonkamer (3.7x4.3) voorzien van schouw. Originele schuifdeuren met glas-in-lood en 4 inbouwkasten. Grote eetkamer (3.7x3.7/2.8) met openslaande deuren naar de tuin. Gesloten moderne keuken (3.1x2.3) met diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gasfornuis. Grote ouder slaapkamer (4.4x3.7) met badkamer en-suite. De badkamer is uitgerust met een ruime douche en wasmeubel. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de tweede slaapkamer. Deze kleinere slaapkamer (3.1x2.8) is uitgerust met een ingebouwde stellage  (handig als opbergruimte). U kunt van deze kamer studeer- en kinderkamer maken. Aparte ruime bergruimte met wasmachine. 

Vanuit de keuken, slaapkamer en eetkamer heeft u toegang tot de riante, zonnige en fraai aangelegde tuin (9.3x7.8). In de tuin bevinden zich twee terrassen waaronder een overdekt. In de tuin is ook een grote (3x3) houten schuur aanwezig (voorzien van elektriciteit).

Bijzonderheden

Deze moderne twee slaapkamer woning ligt vlakbij het centrum van Den Haag. Gelegen in een woonerf en de straat is hierdoor dus autoluw. Fraai aangelegde tuin met vrijwel geen inkijk aan de achterzijde. De tuin dient te worden onderhouden. Woning ligt op loopafstand van het centrum, openbaar vervoer en winkels !
NB: In overleg kunnen de meubels in de woning achterblijven. Het betreft deels andere meubels dan op de foto’s

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Vastgoed beheerder /Verhuurspecialist

Stephanie Sanchez

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-9-2022
Oplevering
Gemeubileerd
Type
Appartement
Buurt
Centrum
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
69,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.310,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
€ 50,-
Totale huurprijs
€ 1.375,-