Verhuurd: Woning Lijnbaan in Den Haag

Fraai 4 kamer appartement in het centrum

Indeling

Gemeenschappelijke entree middels gesloten portiek. Trap naar 2e etage. Entree, L-vormige hal, apart toilet met fonteintje, badkamer met douche en wastafel. Ruime en lichte woon- en eetkamer met vrij zicht over de lijnbaan. Twee ruime slaapkamers, waarvan er een eigen wastafel heeft. Daarnaast is er nog kleine kamer aanwezig die dienst kan doen als 1-persoons logeerkamer of opbergruimte. Moderne keuken met diverse (inbouw) apparatuur en met toegang tot het balkon.

Omschrijving

Om de hoek van de Prinsegracht en het Medisch Centrum Haaglanden ligt dit nette appartement, voorzien van dubbel glas, mooie laminaatvloeren. De woning is zowel met de auto als het openbaar vervoer (randstadrail/tram- en bushalte direct voor de deur) gemakkelijk te bereiken.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Centrum
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
70,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.235,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.250,-